Onze huid is voortdurend onderhevig aan een proces waarbij vrije radicalen zich binden aan gezonde cellen. De huidstructuur loopt hierdoor beschadiging op waardoor de huid veroudert.

ANTI-AGING DOOR DE HEILZAME WERKING VAN HOP

De hopplant is rijk aan xanthohumol, het krachtigste antioxidant uit de plantenwereld. Xantho’s gepatenteerde formule op basis van xanthohumol zorgt voor een sterke vertraging van het huidverouderingsproces. De actieve componenten dragen ook bij tot een verbetering van de huidstructuur, door de afbraak van collageen en elastine te vertragen. Hierdoor ziet de huid er weer stralend uit.

Hop kent zijn werking al van in de middeleeuwen.  Het was toen reeds gekend voor zijn anti-inflammatoire, anti-bacteriële en preservatieve eigenschappen.

Hop is de laatste jaren ook een medisch fenomeen geworden en de interesse in hop als medische plant is zeer sterk gegroeid en in het bijzonder in Xanthohumol, een natuurlijke polyfenool aanwezig in de hopplant.

 

Vier jaar wetenschappelijk onderzoek heeft ertoe geleid dat Xanthohumol, de krachtigste natuurlijke antioxidant, kan beschikbaar worden gesteld voor de huid.

Ideaal product voor mensen met een gevoelige huid omwille van de zuivere samenstelling. De dagcrème en het serum bevatten niacinamide (vermindert roodheid) en Aloë Vera (hydrateert en kalmeert) hetgeen nog extra positieve effecten geeft bij mensen met een gevoelige huid.

Niet comedogeen + anti-inflammatoir effect van Xanthohumol: ideaal voor mensen met een vette of acné-gevoelige huid. Kom gerust langs bij de Hassotheek in jouw buurt. We leggen je graag alles uit wat je moet weten.

Nog opzoek naar een leuke attentie voor moederdag ? Bij aankoop van dagcréme, nachtcréme of serum krijg je tot 14 mei’21 een gratis handcréme twv 13 euro. (zolang de voorraad strekt)

Reserveer hier je producten

(Bron : Xantho anti-aging)