Het is van cruciaal belang dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en actief deelnemen aan de strijd tegen de verspreiding van griep en Covid-19. Vaccinatie is een effectieve manier om zowel uzelf als de gemeenschap te beschermen tegen ernstige ziekten en complicaties.

Beschikbare vaccins:

Griepvaccin: Het griepvaccin is specifiek ontworpen om te beschermen tegen seizoensgebonden griepvirussen, en het wordt ten zeerste aanbevolen voor iedereen, vooral voor risicogroepen zoals ouderen, zwangere vrouwen en mensen met onderliggende gezondheidsproblemen.

Covid-19-vaccin: Vaccinatie tegen Covid-19 is een belangrijke stap om de verspreiding van het virus te vertragen en de pandemie te bestrijden

Hoe kunt u zich laten vaccineren bij Hassotheek?

Bezoek onze apotheek: U kunt zonder afspraak bij ons langskomen om uw griepvaccin te ontvangen. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden en uw vragen te beantwoorden.

Maak een online afspraak: Als u de voorkeur geeft aan het plannen van uw Covid-19 vaccinatie, kunt u online een afspraak maken via onze website. Kies een geschikt tijdstip dat bij uw schema past.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Heeft u vragen over de beschikbaarheid van vaccins, bijwerkingen, of wilt u meer weten over de vaccinatieprocedure? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team. We staan klaar om u te helpen en u van de nodige informatie te voorzien.